Hjemmelaget "Smil"

Ingredienser (til ca. 15 biter):
SJOKOLADE:
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
10 g yaconsirup
15 g agavesirup
1/2 ts vaniljepulver/3 dråper vaniljeolje

KARAMELLFYLL:
3 ss agavesirup
1 ss cashewnøttsmør
1/4 ts vaniljepulver/2 dråper vaniljeolje
Evt litt havsalt/maldonsalt

Fremgangsmåte:
Start med sette den tomme formen i fryseren. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Bland inn agavesirup, yaconsirup og vaniljepulver og visp godt sammen. La blandingen stå fremme til den så vidt begynner å tykne. Ta formen ut av frysren, fyll den halvfull og bruk en liten pensel, skje eller lignende for å dra sjokoladen opp rundt kanten på formen. Sett i fryseren til den stivner. Gjenta eventuelt prosessen med pensel. for å være sikker på at du har et skall som vil holde på fyllet. Bland så sammen agavesirup, cashewnøttsmør, vaniljepulver og eventuelt litt havsalt i en liten bolle. Bruk en skje og fyll hvert hjerte 3/4 fullt med karamell. Hell over resten av sjokoladen så den når kanten av formen. Sett i fryseren til den har stivnet. Oppbevares deretter i kjøleskap.