Kokosbarer på myk nougatbunn


Ingredienser:
KOKOSBAR
3 ss Artisana kokosnøttolje – Myk eller smeltet
2 ss kokosblomstsirup
2 ss kokosmelkpulver
8 ss kokosmasse

NOUGATBUNN
4 ss Artisana kokosnøttolje - smeltet
4 ss Artisana kokosnøttsmør – mykt
4 ss kokosblomstsirup
2 ss kakaopulver

Fremgangsmåte:
KOKOSBAR: Mål opp kokosnøttolje og kokosblomstsirup i en bolle og visp godt sammen. Sikt deretter i kokosmelkpulveret for å unngå klumper og bland godt sammen før du tilsetter kokosmassen. Du skal få en litt klebrig masse som holder seg sammen når du former en kule. Fordel deigen ut i en bakepapirkledd plastboks,
ca. 10x10 cm.

NOUGATBUNN: Visp ingrediensene godt sammen i en bolle. Spre nougaten utover
kokosblandingen og sett i fryseren. Del massen opp i biter så snart nougaten har
stivnet.

Dypp bitene i mørk sjokolade (se basisoppskrift side 4) eller lag den mildere ved å tilsette 2 ss kokosmelkpulver. Pynt gjerne med revet kokosmasse og sett i kjøleskap til sjokoladen har stivnet. Oppbevares kaldt til servering.