Lucumatrøfler med sjokoladetrekk

Ingredienser til ca 15-20 kuler:
TRØFLER
1 dl cashewnøtter
2 dl dadler u/stein
1 ss lucumapulver
1/2 ts vaniljepulver/3 dråper vaniljeolje
2 ts agavesirup
1/4 ts salt

SJOKOLADETREKK
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
20 g agavesirup
1/2 ts vaniljepulver/3 dråper vaniljeolje

Fremgangsmåte:
Kjør cashewnøtter fint i en kjøkkenmaskin og tilsett så dadlene. Når alt er godt blandet har du i resten av ingrediensene til trøflene og kjører til deigen begynner å klumpe seg og kan formes til kuler. Legg kulene på et bakepapirkledd fat og sett i fryseren. Lag sjokoladetrekket ved å smelte kakaomasse og kakaosmør skånsomt i vannbad og så vispe inn agavesirup og vaniljepulver. Dypp de kalde trøflene i sjokoladeblandingen, sett dem tilbake på bakepapiret og pynt evt med litt gojibær og hakkede nøtter før de stivner. Sett i kjøleskapet frem til servering.