Peanøttkaramellfylte sjokolademuffins

Ingredienser:
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
4 ss yaconsirup
1 ts vaniljepulver
.
.
KARAMELLFYLL:
5 ss Artisana cashewnøttsmør
5 ss yacon-eller kokosblomstsirup
1 ta havsalt
50 g usaltede peanøtter

Fremgangsmåte:
Start med å lage den mørke sjokoladen ved å smelte kakaomasse og kakaosmør i vannbad og vispe inn resten av ingrediensene. Fyll litt av sjokoladen i bunnen av muffinsformene og snu litt rundt på dem så sjokoladen legger seg litt oppover kantene. Sett resten av sjokoladen til side og sett formene i fryseren. Varm deretter forsiktig opp cashewnøttsmør til det blir mykt før du blander inn sirup og havsalt og rører godt sammen. Hakk opp peanøttene grovt før du også blander dem inn i karamellen. Ta ut formene og fordel peanøttkaramellen ut i formene. Dekk til med resten av sjokoladen og sett tilbake i fryseren til de har stivnet helt. Oppbevares deretter i kjøleskap og tas ut noen minutter før servering.