Snickersinspirert chiapudding

Ingredienser:
CHIAPUDDING MED SJOKOLADE
2 ss chiafrø
1 ss kakaopulver
3 dråper vaniljeolje
Én klype havsalt
2 ss kokosblomstsirup
2 dl Coop Änglamark kokosmelk

SNICKERSKREM
10 dadler
Ca.1,5 dl kokosmelk (resten av boksen med kokosmelk)
1 ss kokosblomstsirup
2 ss Artisana cashewnøttsmør
1/2 dl usaltede peanøtter
3 dråper vaniljeolje
1 klype havsalt

Fremgangsmåte:
CHIAPUDDING: Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle.
Pass på at eventuelle klumper i kakaopulveret er løst opp. Bland så inn
kokosblomstsirup og kokosmelk og visp godt sammen. Fordel
blandingen så i glass og sett i kjøleskap over natten.

SNICKERSKREM: Ha alle ingrediensene unntatt peanøttene i en kjøkkenmaskin og kjør til du får en tykk og kremet karamell. Tilsett så peanøttene og kjør litt til slik at de blir godt blandet inn i karamellen.
Topp chiapuddingene med snickerskremen – gjerne sammen med søte kakaonibs, ekstra peanøtter og biter av hjemmelaget snickerskake eller annen ønsket sjokolade.

Tips: Ønsker du å spise chiapuddingen samme dag kan du lage
blandingen og sette den en time i kjøleskap. Den vil da være litt
tynnere i konsistensen enn om den står over natten.