Du er her: Hjem \ Sukrinmelis, 400g

Sukrinmelis, 400g

sukrinmelis_400_2016
Kr 69,00 pr stk

+

Ren Sukrin oppmalt til fint pulver/melis og iblandet stevia. Den er like søt som vanlig sukker/melis! Siden produktet er finmalt kan den enkelt vispes sammen med smeltet kakao. Denne Sukrinmelisen bør også med fordel brukes sammen med andre søtningsmidler som agavesirup, yaconsirup eller lucumapulver for best mulig smak på den ferdige sjokoladen. Sukrinmelis har GI 0 og påvirker dermed ikke blodsukkeret.

Sukrin er et 100% naturlig produkt, basert på sukkeralkoholet Erythritol. På tross av navnet har ikke Sukrin noe med alkohol i vanlig forstand å gjøre. Erytritol finnes naturlig i bl.a. pærer, meloner og sopp, og har således blitt spist av oss mennesker i lang tid.

 • Smak og utseende som er svært lik sukker
 • 95% mindre kalorier enn sukker
 • 100% naturlig - finnes i bl.a. frukt
 • Gir ingen blodsukkerstigning (null GI)
 • Tannvennlig
 • Gunstig for diabetikere

Sukrin mildner smaken i sjokoladen. Om du i utgangspunktet er mer glad i lysere sjokolader, lag sjokolade søtet med en blanding av for eksempel Sukrinmelis og FOS eller Sukrinmelis og agavesirup!

Dag Viljen Poleszynski, tidligere fagredaktør i bladet Mat&Helse og forfatter av boken "Sukker -en snikende fare", har ved flere anledninger anbefalt erythritol (Sukrin) og stevia som naturlige og ufarlige alternativer til sukker.

 

Næringsinnhold i Sukrin og Sukrinmelis pr 100 gr.

Kalorier 0 kcal
Karbohydrater 100g
herav polyoler 100g
Fett 0,0g
Protein 0,0g

 

 

Produkter du kanskje også vil like...

Bilde Produkt Stem Pris
FOS (FruktoOligoSakkarider), 300g Kr 99,00 pr stk På lager

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut 10-12 nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør vi det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

 • Økosjokolade AS
  Tollbugata 4
  3044 DRAMMEN
 • 92800180