Du er her: Hjem \ Charlie og Sjokoladefabrikken (DVD)

Charlie og Sjokoladefabrikken (DVD)

Charlie og Sjokoladefabrikken DVD
Kr 129,00 Kr 78,00 pr stk

+

Den populære britisk-amerikanske filmen fra 2005 regissert av Tim Burton og med blant annet Johnny Depp! 2-disc Special Edition!

Charlie og Sjokoladefabrikken ble skrevet av Roald Dahl i 1964 (les mer om boken her!). Den er filmatisert to ganger, hvorav denne versjonen er den mest kjente. Johnny Depp spiller den eksentriske sjokoladefabrikkeieren Willy Wonka som har plassert gullbilletter i fem av sjokoladene sine. De som finner disse vil få et besøk på den berømte godterifabrikken hans, for å bli kjent med alle de hemmelige tingene som skjer der inne samt godteri for resten av livet. Den vesle fattiggutten Charlie Bucket (spilt av Freddie Highmore) finner en av billettene og får være med på fabrikken sammen med sin bestefar.

Denne filmen må finnes i en hver sjokoladeglad persons filmsamling? Lag deg litt hjemmelaget sunn sjokolade og sett deg godt til rette i sofaen, for dette er god sjokoladeunderholdning!

Se trailer av filmen på Youtube her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut 10-12 nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør vi det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Tollbugata 4
    3044 DRAMMEN
  • 92800180