Mildere sjokolade med kokosmelkpulver og cashewnøttsmør

Ingredienser:
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
10 g agavesirup
10 g kokosblomstsirup
10 g kokosmelkpulver
10 g cashewnøttsmør
1 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Visp inn resten av ingrediensene, før du heller blandingen i en form. Ønsker du en enda mildere smak kan du øke mengden kokosmelkpulver og cashewnøttsmør til for eksempel 15 g. Visp grundig sammen før du heller blandingen i ønsket form og setter sjokoladen i kjøleskapet til den har stivnet. Oppbevares best i kjøleskap til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut 10-12 nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør vi det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Tollbugata 4
    3044 DRAMMEN
  • 92800180