Du er her: Hjem \ Om oss

Om Økosjokolade

Økosjokolade lanserte nettbutikken på våren i 2009. Norge er et av landene i verden som spiser mest sjokolade (målt per innbygger), samtidig som fokuset på et sunt kosthold, et redusert sukkerforbruk, økologiske varer og fairtrade handel er sterkt økende. Etter kort tid begynte flere helsekostbutikker å kontakte oss med spørsmål om å selge våre produkter, og siden har det blitt flere og flere utsalgssteder. I dag er Økosjokolades kakaoprodukter, søtningsmidler og tilleggsingredienser til å lage hjemmelaget sunn sjokolade til salgs i helsekostbutikker over hele landet.

Økosjokolade vil gjøre det enklere for folk å leve sunnere!Det har de siste årene vært en sterk økning i utvalget av sjokolader, noen også økologiske og Fair Trade-merket. Felles for alle er imidlertid innholdet av sukker, samt at kakaoen er bearbeidet og varmebehandlet til det bare er skyggen igjen av det opprinnelige helsebringende innholdet. Vi vil gjerne være med på å gjøre det litt enklere for folk å leve sunnere, enten man går på spesielle dietter, er diabetiker, har en allergi eller rett og slett ønsker å være litt mer bevisst på hva man spiser.

Med våre produkter kan man enkelt lage en sjokolade som har alt:

Vi håper du prøver å lage din egen sunne sjokolade, det er enklere enn du tror! Ekte sjokolade lager du selv fra bunnen av. Har du spørsmål eller trenger hjelp, kontakt oss gjerne.


Hilsen Økosjokolade

Økosjokolade AS
Org.nr. NO 998 585 856 MVA
Mob.: +47 92800180

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut 10-12 nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør vi det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Tollbugata 4
    3044 DRAMMEN
  • 92800180