Du er her: Hjem \ Om oss \ Nyhetsarkiv \ Hvorfor lage sjokolade selv fra bunnen av?

Hvorfor lage sjokolade selv fra bunnen av?

Utvalget av sjokolade i dagligvare og helsekost er stort, så hvorfor skal man egentlig lage sjokolade selv når det er så mye god sjokolade å få kjøpt ferdig i butikken? Det er det mange gode grunner til, og her er noen av dem:

1. Lag sjokolade helt uten sukker. Naturlige søtningsmidler gjør det enkelt å lage en diabetes- og lavkarbovennlig sjokolade

2. Lag sjokolade av økologiske ingredienser garantert fri for sprøytemidler

3. Lag sjokolade av fairtrade kakaoprodukter som sikrer alle ledd gode arbeidsforhold og riktig betaling for produktene

4. Kakaoproduktene er produsert av rå kakaobønner med mer av næringsstoffene intakt

5. Kakaoproduktene er produsert av den eksklusive Criollo kakaobønnen med best smak og aroma

6. Hjemmelaget sjokolade er en god energikilde proppfull av uttallige næringstoffer og en rekke antioksidanter

7. Kakao og mørk sjoklade har en rekke kjente helsefordeler

8. Fullstendig valgfrihet i forhold til type søtningsmidler og tilleggsingredienser man ønsker å benytte seg av

9. Lag sjokolade som er garantert fri for vanlige allergener som for eksempel melk, nøtter, soya og gluten

10. Og ikke minst: å lage sjokolade er en morsom aktivitet for store og små!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Hotvetveien 16
    3018 DRAMMEN
  • 92800180