Du er her: Hjem \ Om oss \ Konseptcafé / Sjokoladebar

Økosjokolade åpner sjokoladebar i Drammen - slik kan du bidra!

Bli medeier eller hjelp oss ved å forhåndskjøpe gavekort/verdikort!

Økosjokolade vil i løpet av 2018 starte en sjokoladebar hvor vi vil tilby blant annet kaker, sjokolade, is, snacks, kaffe og varm sjokolade, alt basert på våre egne råvarer og egne oppskrifter. På den måten kan interesserte få smake på de ferdige produktene og etterpå ta med seg oppskrifter og ingrediensene man trenger for å lage mer hjemme. Stedet vil også fungere som et kurslokale hvor vi vil holde grunnkurs og videregående kurs i hvordan lage sunnere hjemmelaget sjokolade. Sjokoladebaren vil ha en uformell atmosfære, og være et sosialt treffsted hvor du for eksempel kan nyte en kaffe mocca, et stykke rå snickerskake og hjemmelaget sjokolade, alt økologisk, uten sukker, melk og gluten! Lokalet ligger sentralt i Drammen, kun to minutter fra jernbanestasjonen.

Les mer, og kjøp verdikort/gavekort og billett til offisiell åpningsfest på www.culturaflokk.no!

Stilling ledig: Sjokoladebarsjef!

Bli medeier, VIPPS kr 500,- / kr 1000,- / kr 1500,- / etc. til mob. 92800180, og merk med "aksjer" og din epostadresse! Du kan også handle eierandeler her!

Derfor vil det lykkes:

Lokalet er allerede leid, så prosjektet vil bli realisert, og med litt hjelp av ditt engasjement vil dette unike stedet stå klart til høsten! Dette er hvorfor det vil lykkes:

- I forbindelse med splitter ny sjokoladebar vil vi samlokalisere lager, kontor og pakkelokale som i dag er på tre ulike lokalsjoner i Re (Vestfold) og i Drammen. Dette vil senke de totale kostnadene og føre til vesentlig mindre logistikk. Ved å ha allerede eksisterende virksomhet sammen med nyåpningen vil vi også utnytte arbeidskapasiteten til fulle.

- Vi har allerede over 10.000 følgere på Facebook, 5.000 nyhetsbrevabonnenter og 2.300 følgere på Instagram. Vi har en stor eksisterende kundemasse, og selv om disse er spredd over hele landet er en vesentlig andel plassert sentralt på Østlandet. Gjennom Økosjokolades ni år lange historie har vi erfart at et slikt konsept er noe som er savnet.

- Trender som fairtrade, økologisk, vegansk, sukkerfritt og glutenfritt er viktig elementer i Økosjokolades konsept. Dette er trender som over tid, både i Norge og internasjonalt, peker bratt oppover. For ikke å snakke om sjokolade i seg selv, som sannsynligvis alltid vil være like populært!

Bli medeier!

Du kan få ta del i dette unike konseptet ved å kjøpe eierandeler/aksjer i Økosjokolade Sjokoladebar*. Som medeier får du ta del i fremtidig verdistigning og andel av utbytte. I tillegg vil du få tilbud om å delta på prøvesmaking av nye menyer, samt andre spesielle tilbud. Minimumskjøp er 80 aksjer pålydende kr 6,25 (= kr 500,-). For hver investerte eierandel øker muligheten for en rask åpning av verdens kuleste sjokoladebar, og du vil være en del av det!

Bidra på andre måter?

Et slikt prosjekt krever masse innsats på mange områder! Har du en kompetanse du tenker kan være relevant (maling, snekring, riving, rørleggerarbeid, markedsføring, sosiale medier, reklame eller annet) og vil bidra mot en valgfri belønning/aksje, ta kontakt!

Har du noen spørsmål til noe av dette, send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

*Konseptet som helhelt og navn er ennå ikke avklart. Bildet er kun et illustrasjonsbilde.

Antall aksjer totalt i selskapet: 300.000
Pris per aksje: kr 6,25
Antall aksjer for kr 500,-: 80
Investeringsramme, eksterne investorer: Inntil 20% (60.000 aksjer)
Verdsettelse ved oppstart: kr 1.875.000,-

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Navn:
E-post:
 

Få med deg alle nyheter og gode tilbud. Vi vil kun sende ut ti til tolv nyhetsbrev i året.

Om Økosjokolade

Økosjokolade har alle ingrediensene du behøver for å lage din egen sunne sjokolade. Med forskjellige økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og masse sunne tilleggsingredienser gjør Økosjokolade det enkelt for deg! Les mer...

Kontakt oss

  • Økosjokolade AS
    Tollbugata 4
    3044 DRAMMEN
  • 92800180