Ambassadør/kursvert

Økosjokolade AS, med hovedkontor i Drammen, selger kakaoprodukter søtningsmidler og tilleggsingredienser i mer enn 230 helsekostbutikker over hele landet gjennom bl.a. kjedene Sunkost og Life. Sortimentet er særlig tilpasset de som ønsker å lage hjemmelaget sunn sjokolade uten kunstige ingredienser og vanlig sukker. Økosjokolade AS ønsker å bidra til å gjøre det litt enklere for fok flest å leve sunnere, enten man går på spesielle dietter, er diabetiker, har en allergi eller rett og slett ønsker å være litt mer bevisst på hva man spiser.

-

Vi har i flere år holdt kurs i hvordan man lager sin egen sunne sjokolade, og ønsker nå å utvide kursvirksomheten med mange nye lokale ambassadører og kursholdere. Som lokal kursvert og ambassadør forventer vi at du hvert halvår organiserer og avholder minimum 4 til 5 kurskvelder på 2-3 timers varighet, men gjerne også fler. Antall kursdeltagere vil variere, men er vanligvis mellom 7 til 12 stykker.

På kurset går man sammen om å lage forskjellige typer sjokolade, sjokoladepålegg, drikke og godis, slik at kursdeltagerne får innblikk i hvor enkel prosessen er og hvor godt resultatet blir. Vi tar utgangspunkt i og henter oppskrifter fra Økosjokolades sine oppskriftshefter samt kurshefter.

Økosjokolades nettverk (via Facebook/sosiale medier, forhandlere og samarbeidspartnere) vil bli brukt til å rekruttere deltagere. Vi forventer imidlertid også at du benytter eget lokalt nettverk, Facebook/sosiale medier, lokale arrangementer osv. for å bidra til å rekruttere kursdeltagere. Oppgaven som Ambassadør/ kursvert vil bl.a. kreve en del egeninnsats, herunder også strukturert markedsførings- og rekrutteringsinnsats lokalt, både alene og i nært samarbeid med vårt øvrige team. Særlig i en oppstartsfase, vil du måtte påregne noe ekstra aktivitet i form av markedsføringsinnsats.

Full opplæring står vi for gjennom egne skype/telefonkonferanser, oppskriftshefter og brukerveiledninger. Oppgaven passer alle som er sosiale og som er opptatt av sunn mat, god helse og/eller baking eller produksjon av lokal mat, eller motivert for å gi andre muligheten til å velge sunnere alternativer. Du får inntekter både i form av deltagerbetaling på arrangementene, pluss noe ekstra provisjon på de produktene som du selger som et resultat av kurset. Er du aktiv kan en slik stilling være alt fra en mindre tilleggsinntekt, til en god deltidsstilling på alt fra 15-40%, alt avhengig av egen innsats, dyktighet og kløkt. Vi hjelper deg også under hele prosessen.

Vil du vite mer, kan du kontakte vår ambassadørkoordinator Jessica på epost jessica@okosjokolade.no.