Våre ambassadører

Siri Antonsen er ambassadør og kursvert i Bodø. 

Siri er 32 år, gift og mamma til en gutt på 3 år. Hun er utdannet ernæringsterapeut TMS og sykepleier, har eget firma som ernæringsterapeut og driver bloggen www.siria.no. Hun har i tillegg også en liten stilling som sykepleier.

Siri er opptatt av helhetlig helse, naturlig mat og livsstil. Hun er veldig glad i å både lage og nyte hjemmelaget, sunn sjokolade.  

 

 

Gro Raugland er ambassadør og kursvert i Vestfold og Telemark. 

Gro er utdannet sosial pedagog (1999), som er en tysk utdannelse. Hun jobbet som styrer frem til barna hennes ble født og har de siste årene skrevet bøkene "Tim – en mors historie om autisme og ADHD" og "Tim og Amys matbok". Sistnevnte er først og fremst en praktisk veiledningsbok for foreldre som vurderer å legge om kostholdet i familien til å være fri for gluten, melk og rørsukker.

Gro er spesielt opptatt av hva maten gjør for din psykiske og fysiske helse. Hun mener at Økosjokolade har fantastisk flotte råvarer og gir mange flotte muligheter til å spise nydelig sjokolade full av gode næringsstoffer. Gro er stolt Ambassadør for Økosjokolade og gleder seg over å kunne dele både kunnskapen og matopplevelsene.

  

Carina Hulbakviken er ambassadør og kursvert i Åmot.

Carina er 33 år, og bor i Åmot med mann og 2 døtre. Hun jobber som optiker, er forhandler av Enjo og har hatt en økende interesse for kosthold og helse de siste årene. Carina er opptatt av hva man får i seg både på innsiden og utsiden, og fermenterer blant annet sin egen kombucha.

I tillegg er hun overbevist om at sjokolade er noe alle kan ha godt av, og ved å velge Økosjokolade's økologiske, fair-trade produkter, kan man være sikker på at det gjør kroppen godt fremfor at den brytes ned. 

 

 

Erica Wie Diaer ambassadør og kursvert i Oslo og Førde, og holder selv til i Oslo. Hun har en bachelorgrad og mastergrad i samfunnsernæring, og har i tillegg årsstudium i både idrett, migrasjonhelse, og prosjektledelse. Hennes ønske er å jobbe innen ernæring og helserelaterte områder, både nasjonalt og internasjonalt. I dag er hun deltidsansatt og vitenskapelig assistent på OsloMet.

 

Erica er opptatt av blant annet bærekraftig utvikling, miljø, dyrevelferd, matallergier og økologisk matproduksjon. Hun har selv personlig erfaring med helserelaterte utfordringer, og dermed utviklet en stor lidenskap og bred kompetanse innen kosthold og ernæring. Erica trives med å eksperimentere på kjøkkenet med mat og bakst laget av gode råvarer og produkter. Hun har hatt skapet fullt av Økosjokolade's produkter i mange år, og benytter seg stadig av våre fristende oppskrifter.

 

 

Siren Myrmel er ambassadør og kursvert i Bergen.

Siren holder til i Bergen og har en liten datter på 4,5 år. Hun er utdannet kokk, og har jobbet som kokk i over 10 år. Siren jobber nå som ferskvareansvarlig på Reindyrka, og trives godt i jobben.

Hun er opptatt av sunn mat, og ønsker å videreutdanne seg som kostholdsveileder for å kunne lære andre om god helse og sunn mat, spesielt rettet mot barn. 

 

 

Victoria Lundsrud Hansen er ambassadør og kursvert i Løken.

Victoria er 26 år og bor i Løken i Aurskog-Høland med sin samboer. Hun blogger aktivt på www.BareLitt.blogg.no og er en ekte helsenerd.

Victoria's lidenskap er helhetlig helse, spesielt ernæring, trening og å ha det bra med seg selv. Hun er i tillegg opptatt av dyrevelferd, fermentering, bærekraftig og økologisk landbruk. 

 

 

Rebecca Lind er ambassadør og kursvert i Oslo.   Rebecca jobber som lærer innen mat og helse i Osloskolen. Hun er utdannet kokk og kostøkonom, og har en bachelorgrad i Samfunnsernæring. Rebecca har vært interessert i kosthold, matkultur og trender siden hun var barn. Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere er at hun er en gledesspreder som skaper engasjement og en lun stemning. 

 

 

 

 

Heidi Vold Lorentzsen er ambassadør og kursvert på Helgelandskysten. 

Heidi er 47 år og bor på vakre Helgelandskysten, Dønna. Hun har tre voksne barn på 20, 23 og 27 år, og 2 nydelige barnebarn. Heidi er utdannet pedagog, og har jobbet som lærer og miljøterapeut. Det siste året har det vært fullt fokus på å bake sjokolade, og Heidi er sin egen sjef for verdens minste sjokoladefabrikk, Heidis Sjokoladedrøm AS. 

Hun har stor lidenskap for god helse, naturopplevelser og sjokolade og hun ser frem til å holde sjokoladekurs og det å møte sjokoladeglade mennesker, sjokoladeprat og sjokoladespising. 

Heidi elsker sjokolade, og hennes favoritt er håndlaget mørk og økologisk sjokolade!

 

Anita Areklett er ambassadør og kursvert i Florø. 
 
Anita er 34 år og mamma til tre barn. Hun er utdannet helsecoach og lidenskapelig opptatt av næringsrik mat og grønn livsstil - og så klart sunn, digg, rå sjokolade! Anita holder sjokoladekurs, sunnere snopekurs og fermenteringskurs. Hun har laget rå sjokolade og sunnere varianter av godis i over 10 år, og det ligger masse oppskrifter på bloggen hennes: superlivsstil.net. Anita studerer også for tiden urtemedisin, og påpeker at rå kakao blir regnet som en urt i urtemedisinsk verden - en artig funfact! 

 

 

 

Camilla Larsen er ambassadør og kursvert i Steinkjer. 
 
Camilla er 35 år og bor i Steinkjer. Hun er gift og mamma til tre. Camilla jobber foreløpig som sykepleier, men drømmer om å leve av å inspirere til en mer naturlig og helhetlig livsstil. Hun er en skikkelig søtmums og elsker å kunne lage sunne søtsaker og lære bort denne kunnskapen til andre.

 

 

 

    

Sarah Winge Gravdal er ambassadør og kursvert i Drammen. 

Sarah er 16 år, går på videregående skole og bor i Drammen. Hun holder de fleste sjokoladekursene på Criollo Sjokoladebar, konseptkafeen til Økosjokolade. Hun har hele livet vært glad i baking, og jobber i tillegg til å holde kurs, på Criollo Sjokoladebar ved siden av skolen. 

 

 

Andrea Tebbenhoff er ambassadør og kursvert i Vikersund/Hønefoss.

Andrea er 51 og bor i Vikersund sammen med mann og to katter. Hun jobber som lærer i barneskolen. I tillegg holder hun kurs og foredrag om to gamle håndverksteknikker; nålbinding og brikkeveving.

Da Andrea for noen år siden fikk råd om å legge om kostholdet sitt og bl.a. kutte ut melk og sukker, startet søket etter søtsaker uten dette. Stor ble gleden da hun oppdaget rawkaker og Økosjokolade's produkter.

Nå er hun lidenskapelig opptatt av å gjøre folk bevisst på at både voksne og barn får i seg mye sukker og at det finnes gode, sunne alternativer.