Hvit sjokoladekake

 

Ingredienser:
BUNN
1 dl mandler
1 dl cashewnøtter
10 dadler
1 ss Artisana kokosnøttolje
Litt salt

TOPP
50 g kakaosmør
3 ss Artisana kokosnøttolje
3 dl cashewnøtter
4 ss agavesirup
3 ss Artisana cashewnøttsmør
2 ss lucumapulver
Litt salt
Litt vaniljepulver/Noen dråper vaniljeolje
Nibs til pynt

Fremgangsmåte:
Lag bunnen først ved å male nøttene fint i en kjøkkenmaskin. Tilsett resten av ingrediensene og kjør til du har en fin og gjevn blanding. Kle en liten form med bakepapir og trykk nøttemassen ut i bunnen. Smelt kakaosmør og kokosnøttolje i vannbad mens du finmaler cashewnøttene i kjøkkenmaskinen. Ha i resten av ingrediensene, inkludert den smeltede kakaoblandingen, og kjør til du har en glatt røre. Hell blandingen over bunnen, strø på nibs og sett i fryser til den har stivnet. Oppbevares kaldt til servering.