Sunn og rå sjokoladekake

Ingredienser:
NØTTEBUNN
175 g mandler
75 g hasselnøtter
75 g rosiner
175 g tørkede aprikoser
4 store ss kokosnøttolje

SJOKOLADEKREM
135 g kakaomasse
65 g kakaosmør
95 g agavesirup
20 g Sukrinmelis
18 dråper vaniljeolje
1 1/2 ts kanel
4 dl cashewnøtter
2 dl ferskpresset appelsinjuice

Fremgangsmåte:
Ha mandler og hasselnøtter i en kjøkkenmaskin eller blender og mal fint. Ha i aprikoser og rosiner og kjør til alt er godt oppmalt. Ha i kokosnøttolje og kjør litt til. Klem nøttedeigen i bunnen av en smurt springform og sett den i kjøleskap mens du lager resten av kaken. Smelt kakaomasse og kakaosmør og visp inn agavesirup, Sukrinmelis, vaniljepulver og kanel. Kjør cashewnøtter i en blender sammen med appelsinjuice til det er en jevn og glatt krem. Ha cashewnøttkremen i sjokoladen og vend den inn til alt er godt blandet og sjokoladekremen begynner å tykne. Hell sjokoladeblandingen oppå nøttebunnen og sett i kjøleskapet til den har stivnet. Oppbevar kaldt til servering.