Fraktfri levering fra kr 750,-

Nettbutikk med nøttesmør for deg som ønsker det lille ekstra

Det skal ofte ikke mer enn par teskjeer med rett nøttesmør for å finne den uforglemmelige sjokoladesmaken. Nøttesmør kan også gi en kremet konsistens og viktige næringsstoffer til smoothies, sauser og desserter.

For oss i Økosjokolade handler det om å tilby sunne kakaoprodukter og tilsetningsingredienser som gir et sunnere kosthold og redusert sukkerforbruk. Et sunt liv trenger ikke å være sparsommelig på gode smaker. Nøttesmør inneholder
også proteiner, mineraler, vitaminer, kostfiber og sunne fettsyrer. Det er ikke tilfeldig at stadig flere nordmenn velger å ta i bruk nøttesmør for å skape det lille ekstra!

I vår nettbutikk finner du følgende varianter av nøttesmør

Økologisk cashewnøttsmør

Cashewnøttsmør består kun av oppmalte økologiske og rå cashewnøtter, og egner seg svært godt til å lage mildere hjemmelaget sjokolade

Økologisk kokosnøttolje

Kokosnøttolje smaker deilig kokos og gir hjemmelaget sjokolade et enda bredere spekter av sunne fettsyrer og en deilig kokossmak. Er også godt egnet til baking, matlaging, steking og smakssetting i annen mat.

Økologisk kokosnøttsmør

Kokosnøttsmør består kun av oppmalte kokosnøtt-kjøtt, og altså ikke bare fettet som i kokosnøttoljen. Man får dermed med seg alt fiber og alle næringsstoffer som kokosnøtten naturlig inneholder. Tilsett et par teskjeer kokosnøttsmør når du lager sjokolade, søt med en eller flere søtningsmidler og opplev sjokolademagi.

Økologisk Tahini

Tahini består kun av oppmalte økologiske og rå sesamfrø. Tahini er en rik kilde til fosfor, magnesium, kalium, kalsium, jern og vitamin B1, B2, B3, B5 and B15.

Passer godt sammen med frukt, i frokostblanding, i hjemmelaget sjoko-godt, i smoothie, på brødskiven, som ingrediens i hummus eller rett fra glasset.

Økologisk mandelsmør

Mandelsmør inneholder oppmalte økologiske og rå mandler, og egner seg svært godt som ingrediens i hjemmelaget sjokolade. Smøret kan også brukes naturell som pålegg eller du kan lage ditt eget sunne sjokoladepålegg med basis i nøttesmør

Økologisk pecansmør

Pecansmør består kun av oppmalte økologiske og rå pecan- og cashewnøtter, og egner seg svært godt til å lage mildere hjemmelaget sjokolade.

Økologisk valnøttsmør

Valnøttsmør består kun av oppmalte valnøtter og cashewnøtter, og egner seg svært godt til å lage mildere hjemmelaget sjokolade. Valnøttsmør kan også brukes naturell som pålegg eller du kan lage ditt eget sunne sjokoladepålegg med basis i nøttesmør.

Økologisk mandelsmør

Mandelsmør består kun av oppmalte økologiske og rå mandler, og egner seg svært godt som ingrediens i hjemmelaget sjokolade.

Med vårt brede utvalg av nøttesmør tror vi du skal finne din favoritt. Alle våre
produkter er økologiske og helt uten tilsatt sukker. Vi vil gjerne være med på å gjøre det litt enklere for folk å leve sunnere, enten man går på spesielle dietter, er diabetiker, har en allergi eller rett og slett ønsker å være litt mer bevisst på hva man spiser.

Nøttesmør for både privat- og bedriftsmarkedet

Vi lanserte vår nettbutikk i 2009 med fokus på sunnere kosthold, redusert
sukkerforbruk, økologiske varer og fairtradehandel. Det tok ikke lang tid før
helsekostbutikkene begynte å henvende seg til oss. I dag er vår nettbutikk tilgjengelig for både privatpersoner og helsekostbutikker.

Dersom du ønsker tips på hvilket nøttesmør som passer best for deg - kontakt oss for veiledning. Vi trenger som oftest kun noen stikkord for å finne rett alternativ!