Fraktfri levering fra kr 750,-

Sjokoladekake oppskrift på nett

Leter du etter en oppskrift på sunn sjokoladekake?
Ønsker du en oppskrift som skiller seg ut på smak og som garantert faller i smak hos dine gjester?

Da anbefaler vi deg å lage sjokoladekaken med sunne og økologiske sjokolade- og kakaoprodukter!

Det er enklere å maksimere de positive helsegevinstene ved å lage sjokoladen selv. På den måten unngår du sukker og unødvendige tilleggsingredienser.

Hos oss i Økosjokolade finner du et rikelig utvalg av økologiske og fairtrade kakaoprodukter, en rekke alternativer til raffinert sukker og sunne tilleggsingredienser. For deg betyr dette sunnere alternativer uten at det påvirker den fantastiske smaken.

Anbefalte sjokoladekake oppskrifter 

Hos oss i Økosjokolade finner du en sjokoladekake oppskrift for et hvert selskap - Så godt som alle liker sjokoladekake!
Med våre sunne oppskrifter vil selv den kresne gane finne sin nye favoritt. En
sjokoladekake passer like godt for dåp, barnebursdag, konfirmasjon og andre
sammenkomster med gjester som ønsker det lille ekstra.

Lag din egen sjokolade som har alt

Våre kakaoprodukter er produsert av rå Crillo kakaobønner, og består av økologisk og fairtrade ingredienser. Med våre produkter kan du lage sjokolade helt uten raffinert sukker, og rikelig med forskjellige smaker, tilleggsingredienser og type søtningsmidler.

Siden vår oppstart i 2009 har vi bistått privatmarkedet og helsekostbutikker med sunne og gode kakaoprodukter, søtningsmidler og tilleggsingredienser. Det er ikke tilfeldig at stadig flere nordmenn søker sunnere alternativer, da en sjokoladekake med de ekte ingrediensene har en bedre forutsetning for suksess. Vi har som
ambisjon om å gjøre det enklere for folk å leve sunnere, enten man går på spesielle dietter, er diabetiker, har en allergi eller rett og slett ønsker å være litt mer bevisst på hva man spiser.

Benytt deg av vår erfaring og fagkunnskap dersom du er usikker på hvilken sjokoladekake oppskrift som egner seg best for deg og dine gjester.

Vi hjelper deg med å finne inspirasjon til den ultimate sjokoladekaken!