Verdens beste sjokoladepålegg

BASISOPPSKRIFT, ingredienser til 4-6 brødskiver:
3 ss Artisana cashewnøttsmør
1 ss Artisana kokosnøttolje, smeltet
3 ss kakaopulver
4 ss agavesirup
1/2 ts vaniljepulver/3 dråper vaniljeolje
3 ss vann
Litt salt

Fremgangsmåte:
Smelt kokosnøttoljen først og ha så alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Kjør til du får en glatt røre. Kan oppbevares i kjøleskapet i ca en uke. Ta ut pålegget av kjøleskapet litt før du skal bruke det så blir det litt mykere å spre utover brødskiven.

AFTER EIGHT PÅLEGG:
Lag basisoppskriften og tilsett 4-6 dråper peppermynteolje, avhengig av hvor sterk smak du ønsker.

MED APPELSINSMAK:
Lag basisoppskriften og tilsett 4-6 dråper appelsinolje, avhengig av hvor sterk smak du ønsker, og ca 1 ts finraspet appelsinskall om ønskelig.

MED KOKOSSMAK:
Lag basisoppskriften som vanlig, men bytt ut Artisana kokosnøttolje med Artisana kokosnøttsmør. Om ønskelig kan man også ha i 1 ss kokosnøttrasp.

KNASENDE GODT:
Lag basisoppskriften som vanlig, men bytt ut agavesirup med kokosblomstsukker. Like godt, men med litt mer «crunch».

NØTTEPÅLEGG:
Lag basisoppskriften og tilsett 1-2 ss hakkede hasselnøtter eller andre nøtter etter ønske.

KARAMELLPÅLEGG:
Lag basisoppskriften som vanlig, men bytt ut kakaopulver med lucumapulver. For et «crunchy» karamellpålegg kan du bytte ut 1 ss av agavesirupen med 1 ss kokosblomstsukker.