Snickerskake



Ingredienser:

BUNN
2 dl usaltede peanøtter
1 ss vann
2 ss kakaopulver
3 ss agavesirup
3 dråper vaniljeolje
Litt salt

KARAMELL
4 ss Artisana cashewnøttsmør
2 ss Sukrinmelis
2 ss kokosblomstsukker
3 ss agavesirup
1 ss vann
3 dråper vaniljeolje
1/2 ts salt
1 dl hele, usaltede peanøtter

SJOKOLADE
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
10 g yaconsirup
10 g agavesirup
3 dråper vaniljeolje
Litt salt


Fremgangsmåte:
Lag bunnen først ved å kjøre peanøttene fint i en kjøkkenmaskin før du har i resten av ingrediensene til bunnen. Kjør til du har en jevn deig som du lett kan trykke ut i en bakepapirkledd 20 cm kakeform. Ha alle ingrediensene til karamellen i en bolle og rør til alt er godt blandet. Fordel så jevnt over bunnen. Lag sjokolade ved å smelte kakaomasse og kakaosmør i vannbad og vispe inn resten av ingrediensene. Hell sjokoladen over karamellaget, strø over noen grovhakkede peanøtter om ønskelig og sett i kjøleskapet til sjokoladelaget har stivnet. Oppbevar kaldt til servering.