Tiramisu

Ingredienser:
Bunn
2 dl mandler
2 dl cashewnøtter
1,5 dl dadler
2 ss kakaopulver
1,5 sa finmalt kaffepulver
2 ss sterk kaffe/espresso
1 ts vaniljepulver
Litt salt

Krem
4 dl cashewnøtter (bløtlagt i min. 2 t)
5 ss kokosmelkpulver
1 dl vann
2 ss sterk kaffe/espresso
2 ss kokosblomstsirup
1 ts vaniljepulver

Kakaopulver og hele kaffebønner til pynt

Fremgangsmåte:
Lag bunnen først ved å kjøre mandler og kasjunøtter fint i en kjøkkenmaskin før du har i dadler og kjører til alt er godt oppmalt. Ha i resten av ingrediensene og bland godt. Del blandingen i to og press den ut i to like store bakepapirkledde former cirka 20×20 cm store. Sett i fryseren mens du lager cashewost-kremen. Kjør alle ingrediensene til kremen i en kjøkkenmaskin til du har en jevn krem. Fordel halvparten av kremen utover den ene bunnen. Legg den andre bunnen oppå kremen og fordel resten av kremen på toppen så du har en kake med to bunnlag og to kremlag lagt annenhver gang. Sett formen tilbake i fryseren i 1 time. Ta kaken ut og del den opp i firkanter, sikt over kakaopulver og pynt med en kaffebønne før servering. Skal du ikke servere kaken med en gang kan den oppbevares i kjøleskap til servering.