"Ostekake" med hvit sjokolade


Ingredienser:
(4 porsjoner)
150 g mandler
100 g dadler
4 dl cashewnøtter
1 1/2 dl vann
3 ss sitronsaft
1/2 ts vaniljepulver/3 dråper vaniljeolje
5 ss agavesirup
50 g kakaosmør

Fremgangsmåte:
Kjør mandler fint i en kjøkkenmaskin. Ha i dadler og kjør til det har blandet seg godt. Fordel blandingen i 4 lave glass eller dessertskåler med høye kanter. Trykk deigen ut i bunnen som en kakebunn. Kjør cashewnøtter i en blender til det er malt fint og ha i vann, sitronsaft, vanilje og agavesirup. Mix det godt til det er en jevn røre fri for klumper. Smelt kakaosmør i vannbad og hell det smeltede kakaosmøret i cashewnøttblandingen og mix godt. Fordel blandingen i de 4 glassene og server med en gang. Bruk gjerne friske bær på toppen eller rørte bringebær med agavesirup.