"After Eight" sjokolade

Ingredienser:
SJOKOLADE
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g agavesirup
20 g Sukrinmelis
6 dråper vaniljeolje

PEPPERMYNTEKREM
4 ss Sukrinmelis
4 ss FOS
2 ts kokosolje
8–10 dråper peppermynteolje
2 dråper vaniljeolje
1–2 ss vann

Fremgangsmåte:
Kle en form ca. 15 x 15 cm med bakepapir. (En plastboks er perfekt)

Lag sjokoladen først ved å smelte kakaosmør og kakaomasse.
Visp deretter inn de øvrige ingrediensene. Hell halvparten av sjokoladen i formen og sett den i fryseren til den har stivnet helt, omtrent 15 minutter.

Lag peppermyntekremen ved å blande alle ingrediensene i en bolle. Prøv deg frem med hvor mye vann du trenger. Kremen skal være tykk, men smørbar. Hvis den blir for tynn renner den ut når du deler opp sjokoladen.

Spre kremen jevnt over sjokoladen. Hell over resten av sjokoladen og sett formen tilbake i fryseren og la den stå til den er stiv, minst 30 minutter. La sjokoladen stå på benken noen minutter før du deler den opp i biter med en skarp og varm kniv. Oppbevares i kjøleskap til servering.