Hjemmelaget "Smil"

Ingredienser (til ca. 15 biter):
SJOKOLADE:
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
10 g yaconsirup
15 g agavesirup
3 dråper vaniljeolje

KARAMELLFYLL:
3 ss agavesirup
1 ss cashewnøttsmør
2 dråper vaniljeolje
Litt havsalt/maldonsalt

Fremgangsmåte:
Start med sette den tomme formen i fryseren (her anbefaler vi en silikonform med hjerter eller praliner).

Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Bland inn agavesirup, yaconsirup og vaniljeolje og visp godt sammen. La blandingen stå fremme til den så vidt begynner å tykne.

Ta formen ut av fryseren, fyll den 1/3 full og bruk en liten pensel, skje eller lignende for å dra sjokoladen opp rundt kanten på formen. Du kan også vende litt på formen for å få sjokolade opp langs kantene. Sett i fryseren til den stivner. Gjenta eventuelt prosessen for å være sikker på at du har et skall som vil holde på fyllet.

Bland så sammen agavesirup, cashewnøttsmør, vaniljeolje og havsalt i en liten bolle. Bruk en skje og fyll hvert hull 3/4 fullt med karamell. Hell over resten av sjokoladen så den når kanten av formen. Sett i fryseren til den har stivnet. Oppbevares deretter i kjøleskap.