Sjokoladehjerter med bringebærfyll
Ingredienser til ca. 15 biter:
SJOKOLADE
60 g kakaomasse
30 g kakaosmør
25 g agavesirup
3 dråper vaniljeolje eller 1/2 ts vaniljepulver
FYLL
60 g cashewnøtter evt. cashewnøttsmør
40 g frosne bringebær
1 ss agavesirup
2 dråper vaniljeolje eller 1/4 ts vaniljepulver
Fremgangsmåte:
Lag fyllet først ved å kjøre cashewnøtter i en foodprosessor eller blender til det er helt finmalt. Ha i bringebærene og kjør til det er godt blandet. Tilsett agavesirup og vaniljeolje i blandingen. Sett fyllet i fryseren mens du lager sjokoladen.
Smelt kakaomasse og kakaosmør og tilsett agavesirup og vaniljeolje. Visp godt. Hell konfektformene halvfulle med sjokolade. Ta ut fyllet fra fryseren og legg en halv teskje fyll i hver bit. Pass på at du dytter fyllet litt ned i sjokoladen slik at fyllet ligger i midten av konfektbiten. Fyll så på med resten av sjokoladen til kanten av formen slik at alt fyllet er godt dekket. Sett formen i fryseren til sjokoladen har stivnet. Oppbevares kaldt til servering.