Rå påskekake med marsipanegg



Ingredienser:

BUNN
1,5 dl mandler
1 dl dadler


SJOKOLADEKREM
4 dl cashewnøtter
1,5 dl appelsinjulice
3 ss kakaopulver
3 ss agavesirup
6 dråper vaniljeolje
10-12 dråper appelsinolje

PYNT
2 dl mandler, skåldede
1,5 dl Sukrinmelis
4 ss vann
Evt. noen dråper mandel- eller rom essens
Konditorfarge (gul, rød, grønn)

Fremgangsmåte:
Lag bunnen først. Kjør mandler og dadler fint i en kjøkkenmaskin. Klem ut i bunnen av en springform (ca 18 cm i diameter).

Kjør cashewnøtter til fint mel og ha i resten av ingrediensene. Bland godt. Hell over nøttebunnen og sett formen i fryseren. Skold mandlene ved å ha de noen sekunder i kokende vann og smett deretter av skallet. Mal dem i en mandelkvern eller i kjøkkenmaskinen til du har finmalt mandelmel. Ha i en bolle og bland inn Sukrinmelis, og essens om ønskelig, spe med vann. Kna deigen godt og juster eventuelt med mer melis eller vann.

Del deigen i 4 og lag en klump med grønn marsipan, en med rød marsipan og lag en større deig av de to siste med gul marsipan. Rull til små kuler eller egg og pynt kaken når den er fast nok. Oppbevares kaldt til servering.