Kokoskuler med sjokoladetrekk

Ingredienser kokoskuler:
3 ss Artisana kokosnøttolje
8 ss revet kokos
2 ss agavesirup
2 ss Sukrinmelis
3 dråper vaniljeolje

Ingredienser sjokoladetrekk:
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
3 dråper vaniljeolje
15 g Sukrinmelis
10 g agavesirup

Fremgangsmåte:
Ha kokosnøttolje, revet kokos, agavesirup, Sukrinmelis og vanilje i en separat bolle og rør godt. Form kuler av kokosmassen og legg på et fat. Sett fatet i fryseren. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn Sukrinmelis, agavesirup og vanilje. Når kokoskulene er stive og kalde dypper du dem i sjokoladen, legger de tilbake på brettet og setter de i kjøleskapet. Gjenta en gang til hvis du ønsker et tykkere lag med sjokolade rundt kokoskulene. Oppbevares kjølig til servering.

Du kan velge om du vil dekke kulene helt eller bare dyppe halve kulen som på bildet.