Fraktfri levering fra kr 750,-

Basisoppskrift

Ingredienser:
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g kokosblomstsirup
20 g yaconsirup
6 dr vaniljeolje eller 1/2 ts vaniljepulver

Ønsker du smak på sjokoladen, har vi alle disse fantastiske smaksoljene du kan tilsette. Smakene du kan velge mellom er: peppermynte, appelsin, sitron, kanel, ingefær og chili.

Fremgangsmåte:
Smelt kakaomassen og kakaosmøret skånsomt i vannbad og bland i søtning og vanilje. Visp alt godt sammen, hell blandingen i konfektformer eller i et tynt lag i bunnen av en plastboks og sett den i kjøleskapet til den har stivnet (eller i fryseren for å korte ventetiden). I kjøleskap vil sjokoladen stivne på ca. 30 min. I fryser, ca. 15-20 min.

De fleste av oppskriftene våre er basert på denne basisoppskriften med to deler kakaomasse, en del kakaosmør, vaniljeolje + søtning. Dette kan være et bra sted å begynne for deretter å prøve seg frem med ulike søtningsmidler og tilleggsingredienser etter ønske og smak. Det er kun fantasien som stopper deg!

Ønsker du et proft resultat anbefaler vi deg å se på formene våre. Da kan du lage alt fra flotte sjokoladeplater til lekker konfekt i alle slags former.
Husk å alltid oppbevare den ferdige sjokoladen i kjøleskap. Blir sjokoladen stående for lenge fremme i romtemperatur vil den bli myk og klebrig. Sett den derfor inn i kjøleskap igjen før den blir alt for myk, så holder den seg bedre og lengre.

Vi gjør det enkelt for deg! Kjøper du pakken vår Liten basis får du alle produktene du trenger for å starte opp!