Konfekthjerter med pecankaramell- og bringebærfyll

Ingredienser til ca. 15 biter (en hjerteform i silikon):

SJOKOLADE
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
15 g agavesirup
10 g kokosblomstsirup
3 dråper vaniljeolje
Litt salt

FYLL
1 ss cashewnøttsmør
3 ss agavesirup
10 pecannøtter, finhakket
1 ss frysetørket bringebær, finmalt
2 dråper vaniljeolje
En klype salt

PYNT/HVIT SJOKOLADE
15 g kakaosmør
4 ts cashewnøttsmør
10 g agavesirup
Et par dråper vaniljeolje

Litt frysetørket bringebær til pynt

Fremgangsmåte:
Legg en hjerteform i silikon i fryseren før du begynner.
Smelt kakaomasse og kakaosmør og tilsett resten av ingrediensene til sjokoladen. Visp godt. Hell konfektformen ca 1/3 full med sjokolade. Vipp på formen til du får dekt kantene av formen med sjokolade. Evt bruk en skje til å få dekket kantene godt. Sett formen i fryseren igjen. Gjenta om nødvendig til du får et sjokoladeskall som kan holde på fyllet.

Visp sammen karamellfyllet i en bolle. Fyll bitene med karamellen. Pass på at det er litt plass igjen på toppen for å helle på mer sjokolade så du forsegler fyllet inne i konfekten. Sett formen i fryseren til sjokoladen har stivnet.

Smelt kakaosmør og visp inn resten av ingrediensene til den hvite sjokoladen. La den tykne litt før du tar konfekten ut av formen.

Legg bitene på et fat med bakepapir og hell den hvite sjokoladen over hjertene med en skje i et stripemønster. Pynt med noen biter frysetørket bringebær før sjokoladen stivner på konfekten.

Sett i kjølskap til sjokoladen har stivnet helt.
Oppbevares kaldt til servering.