Tyttebærkonfekt

Ingredienser til ca. 15 biter (en pralinform i silikon):

SJOKOLADE
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
20 g kokosblomstsukker el. sirup
20 g agavesirup
6 dråper vaniljeolje

FYLL
60 g friske eller frosne tyttebær
20 g kokosmelkpulver
20 g kokosblomstsukker

Litt friske tyttebær til pynt

Fremgangsmåte:
Legg en form i silikon i fryseren før du begynner.
Smelt kakaomasse og kakaosmør og tilsett resten av ingrediensene til sjokoladen. Visp godt. Hell konfektformen ca 1/3 full med sjokolade. Vipp på formen til du får dekt kantene av formen med sjokolade. Evt bruk en skje til å få dekket kantene godt. Sett formen i fryseren igjen. Gjenta om nødvendig til du får et sjokoladeskall som kan holde på fyllet.

Ha fyllet i en bolle og kjør med stavmikser for å blande godt. Fyll sjokoladebitene med tyttebærfyllet. Pass på at det er litt plass igjen på toppen for å helle på mer sjokolade så du forsegler fyllet inne i konfekten. Sett formen i fryseren til sjokoladen har stivnet.

Ta konfekten ut av fryseren og legg bitene på et fat med bakepapir. Hell litt mer sjokolade over konfekten med en skje. Pynt med et friskt tyttebær på toppen før sjokoladen stivner på konfekten.

Sett i kjølskap til sjokoladen har stivnet helt.
Oppbevares kaldt til servering.