Tofarget macafudge


Ingredienser (ca 20 små biter):
2 dl cashewnøttsmør
40 g kakaosmør
40 g yaconsirup
2 ss macapulver
3 dråper vaniljeolje
Litt havsalt
---
1 ss kakaopulver

Fremgangsmåte:
Smelt kakaosmør i vannbad og bland inn cashewnøttsmør og yaconsirup. Visp alt godt sammen til en glatt fudgerøre. Bland inn resten av ingrediensene unntatt kakaopulver. Hell røren i silikonformer. Fyll formene halvveis opp og pass på at du ikke bruker mer enn halve røren. Visp så inn kakaopulver i resten av røren. Ved hjelp av to teskjeer former du små "kuler" som du fyller opp silikonformene med. Dunk forsiktig formen i kjøkkenbenken, så vil den mørke macafudgen falle litt ned i den lyse.

Sett formen i fryseren til bitene har stivnet.
Oppbevar deretter i kjøleskap.

Tips:
Dypp gjerne bitene i litt smeltet sjokolade som på bildet.