Fraktfri levering fra kr 750,-

Hasselnøtt- og sjokoladepålegg

Ingredienser:
100 g hasselnøtter
100 g dadler
1 dl vann
40 g kokosblomstsirup
30 g kakaomasse (smeltet)
3 dråper vaniljeolje eller 1/2 ts vaniljepulver
1/4 ts havsalt

Fremgangsmåte:
Sett stekovnen på 135 grader. Legg dadlene i en bolle med 1 dl lunket vann og sett til side. Legg hasselnøttene på et stekebrett med bakepapir og rist nøttene i 20 min i ovnen. Hell nøttene over på et rent og tørt kjøkkenhåndkle og masser dem lett inni håndkle slik at så mye som mulig av det tynne brune skallet faller av. Smelt kakaomasse og sett til side. Finmal de ristede nøttene i en kjøkkenmaskin før du har i dadlene (med vannet), kokosblomstsirup, vanilje og salt. Kjør det fint. Vent med kakaomassen til alt annet er godt blandet. Ha i den smeltede kakaoen til slutt og kjør til du har en fin sjokoladekrem.

Oppbevares best i en tett boks eller glass. Bør oppbevares i kjøleskap.