Proteinbarer med tørkede bær
Ingredienser:
75 g cashewnøtter
40 g mandler
50 g dadler
1,5 ss Artisana kokosnøttolje
2 ss kokosblomstsirup
2 ss kakaopulver
2 ss risproteinpulver
1 ss hempfrø
3 dråper vaniljeolje eller 1/2 ts vaniljepulver
1/4 ts havsalt
2 ss spiret bokhvete
2 ss tørkede tranebær eller inkabær
Smeltet sjokolade og hempfrø til pynt
Fremgangsmåte:
Finmal cashewnøtter og mandler i en kjøkkenmaskin. Tilsett resten av ingrediensene, med unntak av bokhvete og tørkede bær, og kjør til du får en fin og klebrig deig. Tilsett deretter bær og bokhvete og kjør litt til. Press deigen ut i en plastboks dekket med bakepapir og sett den i kjøleskapet. Når den har stivnet deler du den opp i barer og pynter evt med smelted sjokolade og hempfrø.