Tranebær Bliss Balls
Til ca 8 kuler
Ingredienser:
80 g tørkede tranebær
80 g cashewnøtter
20 g Artisana cashewnøttsmør
10 g kokosblomstsirup
3 dråper vaniljeolje eller 1/2 ts vaniljepulver
1/4 ts havsalt
20 g pistasjnøtter
10 g pistasjnøtter til pynt
Fremgangsmåte:
Finmal 10 g pistasjnøtter i en kjøkkenmaskin og sett til side til pynt. Kjør alle de andre ingrediensene i en kjøkkenmaskin, bortsett fra 40 g av tranebærene og 20 g av pistasjnøttene, og kjør inntil du får en klebrig deig. Tilsett deretter resten av tranebærene og pistasjnøttene og kjør noen sekunder til slik at du får en deig med litt større biter av tranebær og pistasjnøtter. Lag deretter ca 8 kuler og rull dem i pistasjnøtt-melet til de er helt dekket. Oppbevares i kjøleskap til servering.