Lemon bliss balls
Ingredienser:
Ca. 16 kuler
1,5 dl mandler
1 dl cashewnøtter
1,5 dl kokosmasse
½ dl sitronjuice
2 ss Artisana kokosolje - smeltet
2 ss agavesirup
3 dråper sitronolje
Revet skall av 2 sitroner
½ ts gurkemeie
Fremgangsmåte:
Start med å veie opp nøttene og kjør disse i en kjøkkenmaskin til de er så finmalt som mulig. Deretter tilsettes resten av ingrediensene før du kjører kjøkkenmaskinen noen minutter til alt er godt blandet og du har en jevn og klebig deig. Husk å skrap ned langs kanten på bollen underveis. Når blandingen er ferdig deles den opp i mindre biter (feks. 25 g på hver klump) og legges på et bakeark før du ruller de til kuler. Trill dem så i revet kokosmasse og putt i fryseren slik at de får satt seg litt før servering.