Rå sjokoladekarameller

Ingredienser:
1,5 dl mandler
2 dl dadler
6 dråper vaniljeolje
½ dl kokosblomstsukker
½ dl agavesirup
1/2 ts kanel
2 ss kakaopulver (kan sløyfes for å få vanlige karameller)

Fremgangsmåte:
Kjør mandler i en kjøkkenmaskin til det begynner å klebe seg. Skrap løs fra kanten på bollen og kjør litt til. Ha i dadler og kjør til disse har blandet seg godt med mandelmassen. Tilsett resten av ingrediensene. Kjør til det er en jevn klebrig masse. Kle en liten form med bakepapir, smør med litt kokosolje og ha massen oppi formen. Fordel i ønsket tykkelse, og strø evt. over opphakkede nøtter, Inkabær, Gojibær eller annet. Sett i fryseren i 1-2 timer. Bør oppbevares i fryser for best konsistens. Bare husk å ta de ut 10 min før servering.