Rå sjokoladekarameller

Ingredienser:
1,5 dl mandler
2 dl dadler
1 ts vaniljepulver/6 dråper vaniljeolje
½ dl kokosblomstsukker
½ dl agave m/kanel (evt. vanlig agavesirup)
2 ss kakaopulver (kan sløyfes for å få vanlige karameller)

Fremgangsmåte:
Kjør mandler i en kjøkkenmaskin til det begynner å klebe seg. Skrap løs fra kanten på bollen og kjør litt til. Ha i dadler og kjør til disse har blandet seg godt med mandelmassen. Tilsett kokosblomstsukker, kakaopulver og vaniljepulver, og deretter agavesirup. Kjør til det er en jevn klebrig masse. Kle en liten form med bakepapir, smør med litt kokosolje og ha massen oppi formen. Fordel i ønsket tykkelse, og strø evt. over opphakkede nøtter, Inkabær, Gojibær eller annet og sett i fryseren i 1-2 timer. Bør oppbevares i kjøleskap (eller fryser) for best konsistens.