Fraktfri levering fra kr 750,-

Rå Oreo

Ingredienser:
Ca.10-15 stk

Kjeks:

2 dl mandler
1 dl cashewnøtter
15 dadler
4 ss kakaopulver
2 små ss kokosnøttolje
3 dråper vaniljeolje eller 1/2 ts vaniljepulver

Kremfyll:
50 g kakaosmør
1,5 dl cashewnøtter
4 ss kokosblomstsirup
5 ss vann
6 ss kokosmelkpulver

Fremgangsmåte:
Lag først kjeksen. Kjør nøttene fint i en kjøkkenmaskin før du har i dadler og deretter kjører litt til. Tilsett resten av ingrediensene til kjeksen og kjør til det blir en fin deig som du kan forme mellom fingrene. Klem sammen deigen med hendene, legg den på et bakepapir og legg et annet bakepapir over. Kjevle deigen 3-5 mm tynn før du drar av det øverste bakearket og stanser ut runde former ca. 5-6 cm i diameter. Legg sirklene forsiktig på et bakepapirkledd brett i fryseren i ca. 1 time eller til de har stivnet.

Lag krem fyllet ved først å smelte kakaosmør i vannbad. Kjør cashewnøttene fint i en kjøkkenmaskin og ha i kakaosmøret og resten av ingredeinsene. Kjør til alt er godt blandet. Ha fyllet i en bolle og sett det kaldt til det er en tykk krem.
Ta kjeksen ut av fryseren. Legg en spiseskje kremfyll på en kjeks og klem forsiktig en annen kjeks over som en sandwich. Gjenta med alle kjeksene før du legger dem tilbake i fryseren i ca. 1 time eller til de har satt seg. Deretter kan de oppbevares i kjøleskap til servering.