Kokoskake

Ingredienser:
BUNN
100 g cashewnøtter
50 g dadler
2 ss kakaopulver
20 g Artisana kokosnøttolje

KOKOSLAG
150 g kokosmasse
100 g økologisk kokosmelk
40 g Artisana kokosnøttolje, smeltet
20 g kokosblomstsirup
3 dråper vaniljeolje

KARAMELL
60 g kokosblomstsirup
80 g Artisana cashewnøttsmør
30 g Artisana kokosnøttolje, smeltet
3 dråper vaniljeolje
1/4 ts salt

TOPPING
(tips: kan evt. byttes ut med 150 g Artisana Cacao Bliss)
80 g Artisana cashewnøttsmør
80 g agavesirup
5 ss kakaopulver
2 ss Artisana kokosnøttolje
6 dråper vaniljeolje
1/4 ts salt
1/2 dl vann

Kokosmasse til pynt

Fremgangsmåte:
Lag bunnen først ved å kjøre cashewnøttene fint i en kjøkkenmaskin før du har i resten av ingrediensene til bunnen. Kjør til du har en jevn deig som du lett kan trykke ut i en bakepapirkledd 18 cm kakeform og sett denne i fryseren mens du lager neste lag.

Ha alle ingrediensene til kokoslaget i en kjøkkenmaskin og kjør til du får en kremet deig som du fordeler jevnt over bunnen. Sett kaken tilbake i fryseren til den har stivnet, ca 1/2-1 time.

Ha alle ingrediensene til karamellaget i en bolle. Rør til alt er godt blandet og fordel så jevnt over kokoslaget før du setter kaken tilbake i fryseren.

Ha alle ingrediensene til toppingen i en kjøkkenmaskin, unntatt vannet, og bland godt. Ha i vannet til slutt og kjør til du har en glatt røre. Hell sjokoladeblndingen over karamellen og fordel jevnt utover. Dersom du bruker Artisana Cacao Bliss som topping kan denne først varmes lett opp slik at den er lettere å fordele. Pynt gjerne kaken med litt kokosmasse. Sett i fryseren i ca 2 timer eller til den har stivnet. Oppbevares deretter i kjøleskap til servering.